Kertoilin tuossa aikaisemmin suolauksesta. Suolaus ei suinkaan tuo kesäkeliä niin kuin ehkä sai käsityksen kirjoituksestani. Suolaus lisää liukkautta, ruostuttaa autoja, rikkoo autojen hydrauliikan, - iskunvaimentimet, -laakerit, -pyyhkijänsulat, -tuulilasin ym. Suolaus siis on jostain p:stä.
Autolla ajelusta lisää. Olisiko mitenkään mahdollista, että ei ajettaisi aina tai lähes aina, muutamaa autoilijaa lukuunottamatta, urissa. Hankkikaa ranskalainen auto, jos haluatte, että autollanne voitte ajaa uran ulkopuolella. Ranskalaisen ajo-ominaisuuksilla pysytään tiellä on liukasta tai ei.

Työstäni: On se vaan kummallista, että postilaatikkoa ei voi siirtää tien toiselle puolelle. Laatikkoryhmälle tulisi matkaa viisi metriä. Ryhmään siirtämällä tulisi enemmän laatikon edustan puhdistajia. Onhan se suomalaiselle tosi vaikeaa puhdistaa lumesta laatikkonsa edusta tai oikeastaan laatikkoryhmän edusta.

Aina valitetaan, että posti tulee myöhään. Omat itse valitsemamme kansanedustajat ovat hyväksyneet postitoimintalain ja viestintäviraston valvomaan lain voimaa ja ohjeitten noudattamista.
Arkadianmäen edustajat ovat hyväksyneet Suomen Postin muuttamisen osakeyhtiöksi ja toiminnan osakeyhtiölakien mukaan. Muistakaa edustajat, kun tartutte laatikoitten ryhmittelyyn hanakasti, että saadakseen jakelun kannattavaksi tulee jakelutapoja muuttaa jolloin laatikot tai postin jättöpaikat eivät voi olla ihmisten pihoissa tai yritysten takahuoneissa. Huomenna lisää...