Ranskassa oikeistolainen linja voitti. Mikä meissä työläisissä, pikkutuloisissa oikein mättää, äänestämme aina enemmän ja enemmän vaaleissa oikeistoa .
Suomen vaalit meni päin jotain ---, siis pikkupoika Kataisen likaista ja hulvatonta peetä. Harmittaa melkoisesti.
Syinähän voidaan helposti pitää vasemmiston nykytilaa. Miksi vasemmistoliitto luopui niin helposti hyvästä lippulaivastaan Suvi-Anne Siimeksestä ja lähti todenteolla vanhojen änkyröitten mallilla viemään liikettä eteenpäin (siis taaksepäin). Tätä tilannetta ei pysty fiksu Sari Virtakaan pelastamaan. Paavo Arhinmäellä on joitakin hyviä apuja, mutta oppi-isä on yksi pahimmasta päästä. Ei pysty uudistamaan vasemmistoliittoa juuri tuon edellisessä lauseessa mainitsemani seikan vuoksi.
Sosialidemokraateilla taas johdossa on ollut jo pitkään, siis Lipponen ja Heinäluoma isot aivottomat öykkärimiehet. Olisiko syytä nostaa johtoon Erkki Tuomiojan kaltainen ajattelija ja -kaltaisia ajattelijoita.
Onko Suomessakin asioitten mentävä niin huonosti, että kaikkien työtätekevien elämä huononee niin paljon, että tulee aika jolloin kokoomuksen ja keskustan ynnä muitten hörhöjen pitää siirtyä syrjään.