Keihäänheittoa en yleensä ole pitänyt fiksujen lajina. Poikkeuksena voisin pitää keihäänheittäjä Tero Järvenpäätä, jonka olen jollain tavoin tuntenut vauvasta saakka.
Tero Pitkämäkeä on kehuttu ja reposteltu kuinka hyvä hän on. Pitkälle on keppiä, keihästä heittänyt. Mahtaako hänellä kuitenkin olla paha tekniikkavirhe, sillä eihän oikealla tekniikalla heittävällä pitäisi aina mennä mies pitkäkseen tai oikeastaan vatsalleen. Ainoa jonka selityksen tekniikkavirheen ohella hyväksyn on se, että Pitkämäki yrittää piiloutua pensaaseen heitettyään saalista keihäällään. Kumpaa mahtaa olla???
Jääkiekko on laji jota moni suomalainen harrastaa tosin kaljan tai muun "virvokkeen" ohella. Kiekkoilijoita tai höntsyilijöitä on lapsena suhteellisen paljon, mutta nuoruusiässä alkaa hirveä karsinta ketkä saa jatkaa. Kuinka moni todella jatkaa harrastusta aikuisiällä pelaten tai valmentaen?. Kuinka moni? Heidät on jo nujerrettu kaukalossa ärjyvien ja tapa se käskyjen myötä.
Onko älyttömämpää kuin NHL-kiekkoilu? Suomalaiset säälittävät raukat haaveilevat pääsevänsä dollarijäille, no onhan sinne joitakin päässyt toisiaan hakkailemaan ja mailoille keihästämään. Raukkojen kiekkohullujen pitää suorastaan pakosti päästä television ääreen katsomaan kuka tällä kertaa lähes tapetaan kiekkokaukaloon. On suorastaan jäitten väärinkäyttöä, kun kiekkoilijat päästetään tappelemaan ja sohimaan niin hienolle pinnalle kuin jää on.
Siispä olen kiekkoilun VASTUSTAJA suuressa määrin piste.