Töissä alkoi kiire aika. Keskustelut alkoivat. On se kummallista, että ihmisille postilaatikon siirto ryhmään on maailman kauhein asia. Posti on palvelulaitos saa kuulla jatkuvasti. No on ja ei. Se on logistiikka ja viestintä-alan osakeyhtiö. Kuljetusliikkeenä se kuljettaa postia postipalvelulain ja viestintäviraston laatimien ohjeitten mukaisesti. Se on siinä.
Projekti hyväksyttiin ja täysillä toimeen.
Lunta tuli valtavasti ja hyötyliikuin eilen muutaman tunnin, jotta sain pihamme puhtaaksi lumesta. On se vaan rankkaa hommaa, kovempaa kuin laatikoitten ryhmitteleminen.
Urheilun saralta kuuluu taas kummia. Entinen hiihtoliiton pomo on siirtynyt Thaimaahan josta kertoilee keltaiselle lehdistölle "tietojaan" doping-tapauksista. Sehän on selvää, että Kari-Pekka Kyröstä tehtiin syyllinen, kun nyt sattui olemaan entinen TUL:n huippuvalmentaja. Sehän perimmäinen syy oli. Olihan hän tullut kentälle väärästä leiristä. Samaahan yritti taannoin Pekka Koskela epäonnistunut tuittupäinen seko  luistelija, kammeta pois Timo Järvistä päävalmentajaa tehtävästään. Onneksi ei saanut.
Kenen joukoissa seisot? -elokuva on tullut teattereihin. En ole sitä vielä nähnyt. Yritän nähdä sen mahdollisesti ensi viikolla. On kummallista, että änkyrät, stalinistit, taistolaiset, vähemmistöläiset ym. mitä nimeä kantavatkaan olisi vienyt itselleen koko laululiikkeen. Niin luullaan, jos ei tiedä asiasta. Voi sanoa, että kaikki poliittisesti valveutuneet  nuoret lauloivat  työväenlauluja, jopa tuhatkuntalaiset.  On väärin sanoa  työväenlauluja  ainoastaan jonkun  liikkeen  lauluiksi. 
On se merkillistä, että tamperelaiset virkamiehet katselevat vain allakkaa eikä ulos ikkunasta millaisia säät ovat. Kenttien kunnossapidoista luovuttiin-- aika on. Kenttätyöntekijät istuvat päivisin kopeissaan ja lukevat lehteä ja katselevat televisiota. He hoitaisivat mielellään kenttiä, mutta ei saa, pomot kieltävät. Sellaista Tampereella.