On se merkillistä, että joku saa ajaa omien ja puolueensa intressejä sellaisella foorumilla kun virallinen USA:n matka ja vielä ministerinä. Vaikka puheesta onkin sanottu, että ei pidä lukea osaa siitä vaan kokonaisuus, niin jos luet puheen kokonaisuudessaan se on erittäin ristiriitainen. Se mies on ristiriitojen huippu, meinaan Jyri Häkämies.
Tällaisia ei pidä tuoda esille kuin Häkämiekkonen toi, jos nyt sitten saunaillassa toisikin pahoissa kaljoissaan vaikka niin ajattelisikin, siinäkin tulisi harkita ketä tai keitä siellä on läsnä.
Oma puoluetoveri kääntyi varmaan haudassaa (Juho Kusti Paasikivi) näistä puheista.
Kokoomus on viemässä Suomea kovaa vauhtia pois pohjoismaisesta hyvinvointidemokratiasta. Vai mitä kertoo tilastot. Suomessa on pohjolan kallein sähkö. Suomessa maksaa terveydenhuolto mielettömiä. Meillä ajetaan Euroopan vanhimmalla autokalustolla ym. joitakin mainitakseni.
Autoilussa dieselautoja rangaistaan siitä, että niiden päästöt ovat pienempiä kuin bensiinikäyttöisten autojen ja ne kuluttavat vähemmän polttoainetta. Eikö tämä ole järjetöntä?
Vihreitten pitäisi puolustaa vihreitä arvoja. Missä ne ovat? Joukkoliikenne, joukkoliikenne huudetaan. Kuinka voit mennä haja-asutusalueella töihin tai kyläilemään käyttäen joukkoliikennettä hyväksesi. Ei Tarja Gronbergin maatilallekaan varmastikaan mene yhtään joukkoliikenteen ajoneuvoa.
Tampereella lähes jokainen joukkoliikennevouhottaja asuu sen ulottuvissa tai pyöräily-, kävelymatkan päässä. Vo näitä ihmisiä! Tulkaa sinne missä asutus on muualla kuin suurkaupungeissa ja puhukaa sitten.