No niin, nyt sekin on nähty, että suomalaiset voittavat Eurovision laulukilpailut. Euroviisut niin kuin se on käännetty tai oikeammin lyhennetty. En kuitenkaan suostu kirjoittamaan sitä isolla alkukirjaimella, sillä mielestäni sana euroviisut ei ole substantiivi propri, vaan substantiivi appelatiivi. Euroviisuthan tarkoittaa yleisesti sävelmiä ja lauluja joita esitetään Eurovision laulukilpailuissa. Edelleen pidän omituisena, että Israelin valtiosta voi lähettää kyseiseen laulukilpailuun lauluja. Eihän Israel vieläkään ole Eurooppaa, vai onko? Ei käsittääkseni ole liittynyt Euroopan valtioitten joukkoon. Joku selittää kuitenkin, että onhan Israel ollut Euroopan tv- ja radiotoiminnassa mukana vuosikaudet. Onhan kyseinen valtio ratsastanut vuosia juutalaisuudella.
Olen vuosia pohtinut sitä miksi juutalaisuus on ollut niin "suosittua". En ole heitä kohtaan vihamielinen, enkä hyväksy natsismia, mutta olen vuosien varrella oppinut ymmärtämään miksi juutalaisia on vainottu ja miksi vainotaan.On erittäin vastenmielistä seurata sitä kuinka juutalaiset ovat huippuja, he ovat valittuja, he ovat älykkäitä ym.  Tällaista puppua saa lukea ja kuulla jatkuvasti. Pidän koko juutalaisuutta vastenmielisenä ja  inhottavana touhuna. Juutalaiset saavat tehdä melkeinpä mitä vaan, mitä mieleen tulee.
Käsittääkseni Israelin valtio perustettiin siksi, että länsivaltiot olivat tunnontuskissaan natsismin pahojen tekojen vuoksi. Oli suuri virhe, että kyseinen valtio perustettiin. Miksikähän sillä valtiolla ja USA:lla on oikeus hyökätä ja tappaa noin vaan. Mitähän tapahtuisi jos Venäjä tekisi samalla tavoin.