On omituista, että nykynuoriso on valmista rodunjalostukseen, vaikka eivät hyväksykään natsismia. Sillä mikä sitten on rodunjalostusta kuin seuraava esimerkki.
Millainen nykynaisen tulee olla? Ainakin, kun kuuntelee monia miehiä, nuoria naisia, mallimailmaa ym. naisen tulee olla suuririntainen, kapealanteinen (takaa katsottuna nuori poika), "pyykkilauta"- vatsainen, hoikka, pitkähiuksinen etc. Onko tuo määritelmä mahdollinen? Jos haluaa, että on suuret rinnat muodostuu rasvakudosta myös muualle naiseen mm. lantioon. Ei mahdollista. Jos haluaa, että on lautavatsa ei suuret rinnat mahdollista. Jos haluaa, että on kapealanteinen on synnytettävä keisarinleikkauksella. On valittava lapsentekijöiksi pienilanteisia naisia ja selvitettävä tulevan isän äidin ja sisarusten lanneluitten kohtalo ym.  jotta saataisiin myös perimään oikeanlaisia jälkeläisiä. Jokainen henkilö tulisi ohjata salille tai ruokavaliolle. Eikö tuo ole rotuoppia, tuo juuri. Missikeisari Makusenkin tulisi huomata, että hän itse on jo pönäkkä vanha mies, vaikka pyrkiikin missien housuhin. Se on törkeää.
Itse pidän hoikista ja sopusuhtaisista naisista joilla ei suinkaan ole suuria rintoja eikä poikalanteita. Siis en pidä rehevistä naisista joilla on hehtaarilanteet ja hehtaaririnnat.
Taukokeskusteluissa ilmenee usein millaista nykyisin on. Keskustelimme olympialaisista ja tuli esille, että monella jääkiekkoilijalla on katkeillut hampaita. Siitä kun puhuimme niin moralisoinnin jääkiekkoilun agressiivista luonnetta ja loukkaantumisherkkyyttä. Sain kuulla saarnan siitä kuinka se ei haittaa mitään vaikka hampaita katkeaa, kun pelaamisesta saa rahaa. Edelleen moralisoin: Onko raha tärkeämpää kuin terveys? Onko? Eikö tämä ole markkinataloutta raaimmillaan? Ei se mitään vaikka terveys menee, kun saa rahaa ja mammonaa.
Ruoan hinnoista ja muustakin. Perheellisen tulee yleensäkin tarkkailla hintoja ostoksilla käydessään mikäli tulot ovat hankittu työtä tekemällä. Työtoverini (pienten lasten vanhempia) juttelivat siitä, että Rainbow-tuotteet ja Euroshopperit ovat halpoja ja myös hyviä. Siihen otti hanakasti kantaa kaksikymppinen yksineläjä, että kyseiset tuotteet ovat liian rasvaisia ja eivät sovellu syötäväksi vaikka ovatkin halpoja. Ajattelin, että kunhan sinulla on perhettä ja lapsia (jos sitten pystyy yhteiselämään, itserakas paskiainen) eiköhän silloin ajatukset muutu. Rasvat ja hinnat, mikähän on silloin tärkeämpää, jotta saa vietyä perhettä ja sen hyvinvointia eteenpäin.