Olipa päivä töissä. Työtoveri peruutti auton puuhun ja halkaisi autosta puskurin. Auto oli työpaikan. Pitipä minun siirtyä kolarin jälkeen rattiin. Huomenna jatketaan suunnittelua autosta käsin jälleen.
Kyllä on nuorilla ihmisillä arvot mallillaan. Työtoverini on parikymppinen henkilö ja äänestää Sauli Niinistöä. Työkehitys hänellä on seuraavanlainen: kirjoitukset, siivoojana postissa, jakajana postissa ja sihteeritehtävissä postissa. Onkohan häntä autettu liikaa koska luulee olevansa muu kuin työläinen, sillä Niinistön arvothan eivät suinkaan ole lähelläkään tavallisella ansityöllä elantonsa hankkivien arvoja. Asiat on aika lailla mallillaan.
Olympiavalinnoissa mentiin osittain metsään. Elina Hietamäki valittiin viimevuotisten näyttöjen perusteella, sanoi olympiakomitean ukko. Hietamäki oli viime kaudella äitiyslomalla. Kaisa Varis antoi mahtavat näytöt cupissa, mutta olympiaherrat eivät häntä eikä Jari Isometsää näytöistä huolimatta huolineet. Pissa (doping) on tehnyt pahasti patoja valitsijoitten tyhjiin päihin, vai mikä lie on ne padonnut .
Onneksi pikaluistelijoita valittiin mukaan (mahtaakohan pärjätä), vaikka hyvin harva pärjää kisoissa todella, vaikka luullaankin heidän pärjäävän.
Jääkiekkoukkoja (miljonäärejä suomen ulkopuolelta) ei olisi pitänyt valita ollenkaan Torinoon tappelemaan. Näin on marjat, pitkin mäkiä.